Rapidgator Premium Rekening – Betrouwbare en betrouwbare bestandshosting

rapidgator logo
Premium account kopen

Wat is Rapidgator?

Rapidgator stelt zijn gebruikers sinds 2010 in staat om gebruik te maken van de top- en toonaangevende service voor het hosten en delen van bestanden. Ze hebben duizenden en miljoenen tevreden klanten die gebruik maken van hun diensten elke dag in het houden van bestanden van verschillende grootte, kan het een back-up van uw belangrijke bestanden of het opslaan van uw bestanden in de opslagruimte om die bestanden te kunnen delen met uw familie, vrienden of collega’s.

De systeemservers van Rapidgator zijn strategisch geplaatst op centrale verkeersnetwerkuitwisselingspunten om u de meest wenselijke en snelste upload- en downloadsnelheden te garanderen.

Rapidgator is er trots op alle gebruikers te voorzien van de volgende functies:

✔️ Eindeloze en snelle downloadsnelheden met 99,99% uptime en ze streven naar een totale en volledige downloadsnelheid.
✔️ Onbeperkte of oneindige bestandsopslag voor al uw essentiële gegevens
✔️ Een gebruiksvriendelijke interface van bestandsbeheerder
✔️ De gebruikersvriendelijke interface van de downloadmanager
✔️ Zij verstrekten de links naar de gegevensmap

Waarom Rapidgator gebruiken?

Rapidgator’s team van bekwame en volledig toegewijde professionals probeert elke dag alle gebruikers en aankomende leden een nog betrouwbaardere en betrouwbaardere service te bieden en ze houden voortdurend rekening met hun kernvoorkeuren, zodat u op hun diensten kunt vertrouwen.

Dit zijn enkele van de redenen waarom het voor u voordelig is om gebruik te maken van hun service:

Service Rapidgator streeft ernaar zijn diensten voor u voortdurend te verfijnen. Gebruikers kunnen erop vertrouwen dat de hoogste prioriteit van het bedrijf de klantenservice en de klanttevredenheid is, want uw tevredenheid is voor hen de sleutel tot succes.
Naleving Ze overwegen met klem de voorkeuren van hun gebruikers te waarderen, met inbegrip van het recht op privacy, het recht op veiligheid, het recht op een uitstekende dienstverlening, en nog veel meer. In dezelfde indicatie bevestigt Rapidgator sterk in het handhaven van wetten en garandeert dat ze voldoen aan alle wettelijke vereisten.
Beveiliging Ze erkennen de delicate waarde van uw gegevens en ze zorgen ervoor dat ze extreme maatregelen nemen om uw veiligheid te allen tijde te waarborgen.
Technologie Ze houden gewoon oprecht van technologie. Het staat centraal in wat ze doen en ze besteden voortdurend aan de meest geavanceerde software en hardware om u de hulp te bieden die u verdient.
Uitmuntendheid Het bedrijf wordt gemotiveerd door superioriteit. Ze streven naar perfectie in alles wat ze doen, zodat de topkwaliteit van hun dienstverlening zichtbaar wordt.

Rapidgator Premium Account

Om zoveel mogelijk klanten te bedienen, worden Rapidgator Premium Accounts voorgesteld met negen afzonderlijke voorwaarden. Van slechts 14,99 USD kunnen klanten de dienst 30 dagen lang gebruiken, met één terabyte bandbreedte. Als u echter echt enorme hoeveelheden bestanden op de meest effectieve en goedkopere manier wilt distribueren, dient u zich te registreren en zich te abonneren op de jaarlijkse selectie voor slechts 99,99 USD, waarbij 10 terabytes aan gegevens kunnen worden opgeslagen en 12 terabytes van de bandbreedte toegankelijk worden gemaakt.

Zoals eerder besproken, is de Rapidgator Premium-account afhankelijk van het aanpassingsvermogen van de gepresenteerde dienst. De klant kan de dienst ook gebruiken tot 180, 90 en 60 dagen met verschillende opslagcapaciteiten en bandbreedtes. De bestandsgrootte van één terabyte is vergelijkbaar met 1000 gigabyte, waar het zelfs voor de meest kritische gebruikers onder standaard omstandigheden voldoende zou zijn. Desalniettemin, als deze bestandsopslagcapaciteit niet bij u past of niet voldoet aan uw gebruik, kunt u zich altijd abonneren op onbeperkte opslagformaten die met Rapidgator kunnen worden gebruikt voor de gehele duur van de overeenkomst van 365 dagen.

Rapidgator Premium Account: Voordelen

✔️ Zeer grote upload- en downloadsnelheid

✔️ Uw bestanden worden pas na 60 dagen verwijderd.

✔️ Er zijn geen pop-ups of advertenties, kan het relevant of irrelevant zijn.

✔️ U kunt zelfs elk bestand downloaden met een maximum van 5 Gigabyte.

✔️ Er zijn geen wachttijden of beperkingen meer

✔️ Er wordt geen CAPTCHAS gevraagd voor elke download.

✔️ Gelijktijdige downloads zijn prima, geen beperkingen of wat dan ook.

Rapidgator Premium Account Prijzen

PLANNENWIJZIGINGENABONNEMENTSDAGENBANDBREEDTEVERDELINGOPSLAGCAPACITEIT
14.99 USD30 dagen*1 TB bandbreedteUnlimited** Storage
14.99 USD30 dagen*1 TB bandbreedte3 Terabytes Storage
29.99 USD60 dagen*2 TB bandbreedte3 Terabytes Storage
39.99 USD90 dagen*4 TB bandbreedteUnlimited** Storage
39.99 USD90 dagen*4 TB bandbreedte3 Terabytes Storage
49.99 USD180 dagen*6 TB bandbreedteUnlimited** Storage
69.99 USD180 dagen*6 TB bandbreedte3 Terabytes Storage
99.99 USD365 dagen*12 TB bandbreedteUnlimited** Storage
99.99 USD365 dagen*12 TB bandbreedte10 Terabytes Storage
* Abonnement
** Elk bestand wordt na de 60e dag van de laatste download uitgeroeid of verwijderd.

Controleer altijd de e-mail die u na uw betaling hebt verstrekt, want dit is voor u om te zien welke hoeveelheid beschrijving u kunt voorzien in uw afschrift.

Wat zijn de geaccepteerde betaalmethoden bij het afrekenen?

Rapidgator doet er alles aan om ervoor te zorgen dat ze alle betaalmogelijkheden kunnen dekken.

Rapidgator Payment Methods
  • Visum
  • Webmoney
  • Mastercard
  • Paysafecard
  • Onmiddellijke bankoverschrijvingen
  • Automatische incasso

Hieronder vindt u een voorbeeld van de lokale betaalmethoden die Rapidgator ook kan dekken. Ze zorgen ervoor dat alle landen kunnen betalen via een eigen lokale betaalmethode. Dit kan ook laten zien hoe betrouwbaar hun diensten zijn.

rapidgator payment methods

Alle betalingen met Rapidgator worden voorbereid via een SSL-verbinding en hun online-overdrachtprovider is volledig PCI DDS Level 1 gehoorzaam, zodat u er zeker van kunt zijn dat uw betalingsgegevens beschermd zijn.

Rapidgator gebruikersinterface

Rapidgator presenteert zijn individuele dossierbeheerder om gebruikers in staat te stellen hun gegevens efficiënt te beheren. De file manager is in de Duitse taal en versnelt de afhandeling van de geüploade bestanden bij wijze van uitzondering. Elk van de gebruikers kan zijn persoonlijke mappen formuleren om het bijhouden en controleren van enorme hoeveelheden gegevens te onderhouden. Elk bestand wordt gerangschikt met de naam, de werkelijke bestandsgrootte en de datum van de upload. Rapidgator implementeert ook een zoekfunctie waarbij u uw bestand kunt gebruiken en niet direct te zien is, op de een of andere manier een link checker.

Alle nieuwe gebruikers worden snel aangepast aan de interface waarin het oranje merk regeert. De interface onderhoudt ook de drag and drop functie, waarin het gebruik en beheer van uw bestanden als een fluitje van een cent kan worden uitgevoerd.

Premium account kopen

Rapidgator’s Mobiele App

rapidgator mobile app

Ze zijn een innovatief bedrijf dat ervoor zorgt dat ze op de hoogte blijven van de huidige technologie. Daarom hebben ze echt iets heel handigs ontwikkeld voor iedereen. In de moderne wereld gebruiken meer mensen hun mobiele telefoons voor meestal alles. En zoals een lange tijdsbelofte voor elke gebruiker, is Rapidgator Mobile slechts één muisklik verwijderd om uw bestanden effectief te beheren, te openen en te delen, altijd en overal.

De app is gratis te downloaden en is gemakkelijk verkrijgbaar in de Google Play store. Maak deel uit van de Rapidgator-gemeenschap en zie het verschil, ervaar het verschil, want je kunt altijd hun gratis account proberen.

Beveiliging voor gebruikers

Rapidgator wordt erkend voor zijn verantwoordelijkheid, alle gebruikersinformatie wordt strikt vertrouwelijk behandeld. Rapidgator belooft deze gegevens en eventuele gegevens niet aan derden te sturen.

Alle uploads hebben een exclusieve link, die niet rationeel verbonden is met de gegevens en dus moeilijk te ontcijferen is. Er zijn geen instellingen om alle bestanden te beveiligen met een wachtwoord voor het downloaden van mappen, dus iedereen die de link kent kan het bestand zo vaak als hij wil verkrijgen.

Net als andere bestandshostingbedrijven zijn ook auteursrechtschendingen en andere illegale bestanden een dilemma bij Rapidgator. Het enige verschil is dat andere hosting providers een bepaalde account zullen vergrendelen die de wet voor auteursrechten schendt of illegale bestanden heeft, aan de andere kant geeft Rapidgator er de voorkeur aan om alleen de betreffende of illegale bestanden te verwijderen van de account, niet de hele zaak te verwijderen.

Systeemwerking

Met een Rapidgator-account heeft de gebruiker een aantal alternatieven om bestanden te verspreiden. De meest geschikte optie voor kleine bestandsgroottes is het gebruik van de bestandsmanager in de netwerkbrowser, die de verwachte wachttijd en het volume van de reeds geüploade gegevens in procenten weergeeft. Als er veel bestanden en grotere hoeveelheden gegevens moeten worden geüpload, dan kunnen gebruikers de upload via de FTP-server gebruiken, dit wordt sterk aangeraden, waardoor er meer eminente uploads kunnen worden gedaan.

Zodra de gegevens naar Rapidgator worden geüpload, krijgt de gebruiker een link om ze te verspreiden onder tal van personen zoveel als hij wil.

De beste in klantenondersteuning

Toch, als elk doel van de gratis Rapidgator-account en de Rapidgator Premium Accounts zichzelf beschrijven omdat de rolmenu’s in het Engels worden gegeven en precies gestructureerd zijn, wordt er een Engelse ‘Frequently Asked Questions’-sectie op de website gegeven.

Als een gebruiker nog andere vragen heeft, zijn er twee dingen waar het ondersteuningsteam kan worden bereikt. Ten eerste voorziet de website in een contactformulier waar u uw vragen kunt invoeren en zij zullen ook reageren via e-mail. Het tweede is de telefonische ondersteuning die ze kunnen bieden.

Als commando en gewoonte worden alle vragen snel beantwoord en onderscheiden ze zich door een vrolijk enthousiasme om te dienen. Ze zouden het echter zeer op prijs stellen als uw vragen en verzoeken volledig en specifiek zijn om een langer dan verwachte e-maildialoog te vermijden en om met een efficiënt en effectief oplossingsvoorstel te komen.

Voordelen van affiliatie met Rapidgator

Zij bieden de duurste verdiensten in vergelijking met andere concurrenten. De gebruikers kunnen zich altijd wenden tot hun aftrektabel voor de vergoedingen.

Hoogste en meest betrouwbare comfort voor filialen. Ze hebben een snel web, FTB en uploads op afstand. Rapidgator genereert een gedetailleerde analyse van hun statistieken. Alle betalingen worden strikt volgens het schema uitgevoerd en er worden nauwkeurige betalingen verstuurd.

Ze zorgen voor het gemak van elke gebruiker. Ze renderen een 3Mbit per seconde downloadsnelheid gratis. Dit is een premium download snelheid waar gebruikers op kunnen vertrouwen. Iedereen zal de gegevens snel, betrouwbaar en naar tevredenheid downloaden.

Pay Per Download Mechanics en Vereisten

SIZEGROEP 1GROEP 2GROEP 3GROEP 4
1 – 50 MB3 USD1 USD1 USD0.5 USD
50 – 100 MB5 USD3 USD1 USD0.5 USD
100 – 250 MB7 USD5 USD1.5 USD0.5 USD
250 – 500 MB10 USD6 USD2 USD0.5 USD
500 – 1000 MB20 USD7 USD2.5 USD0.5 USD
> 1000 MB40 USD10 USD3 USD0.5 USD
Opmerking: Alle kosten zijn altijd per 1000 downloads

Landengroepen Niveaus

GROEPENLANDEN
1 – 50 MBBelgium,  Germany, Canada, Spain, France, Netherlands, United Kingdom, Poland, Saudi Arabia, United States
50 – 100 MBAndorra, United Arab Emirates, Australia, Austria, Switzerland, Czech Republic, Cyprus, Denmark, Ireland, Finland, Israel, Isle of Man, Japan, Italy, Kuwait, Monaco, New Zealand, Norway, Portugal, Russian Federation, Qatar, Singapore, Sweden, South Africa
100 – 250 MBArgentina, Brazil, Bulgaria, Greece, Dominican Republic, Estonia, Hong Kong, Hungary, Republic of Korea, Lithuania, Latvia, Luxembourg, Malaysia, Mauritius, Oman, Slovenia, Turkey, Ukraine
250 – 500 MBDe rest van de landen die niet zijn opgenomen in groep 1 tot en met groep 3

Alle geregistreerde gebruikers kunnen een affiliate van Rapidgator zijn en beginnen te profiteren met het eerste opgeslagen bestand. Om dit te doen, hebben ze een geschikt affiliate programma met prominente statistieken en een beheersbaar beloningssysteem.

Ontvankelijk inkomen
Ze hebben een stevig verwijzingsplan. Als een gebruiker is geregistreerd met uw verwijzingslink, wordt 10% van zijn verdiensten ten laste van uw afschrift gebracht.

Webmasters
Als u een website heeft, kunt u direct beginnen met verdienen. U hoeft zich alleen maar te registreren en uw website te verifiëren in uw affiliate board. Elke premium account die door gebruikers van uw website wordt aangekocht, zal u tot 15% van de waarde ervan opleveren.

Voor websitepartners heeft Rapidgator deze maatregelen:
1-500 van de verkoop: 5%.
501-10000 van de verkoop: 10%.
10001+ van de omzet: 15%.

Financiën
Rapidgatory betaalt wekelijks met hun partners, op donderdag. Voor de laatste week van maandag tot en met zondag kunnen partners betalingen verkrijgen via WebMoney, Virtual Mastercard/Plastic card, Visa/Mastercard, Wire transfer, OKPAY, Paxum, Epayments en Epese.

Kortingspercentage (50/50):
Er zijn geen limieten, affiliates krijgen 50% van de gekochte premium accounts plus een 50% van de terugkerende account betaling.

Klantenbeoordelingen op Rapidgator

“It is a great method to store and share your files. Rapidgator is today one of the most dependable file-sharing platforms. Don’t listen to the opposite bad reviews, this is so far the most useful thing with now an app to transfer your files. I tried others but nothing seems to work well as Rapidgator. It is effortless to work on and does its function all the time! Its affiliate program is one of the stablest in the business in the modern world. I have been using Rapidgator for 8 years now and still counting.” – Mike Smith, USA
“Rapidgator is the most competent file host I ever had. I have more than three years of experience and encounter using Rapidgator. And up until now, after all those years, they are still my top choice. They are the best file hosting for making more sales. They have an application that I really and truly liked. It’s DOPE. I’m capable of downloading so many files from RapidGator with no difficulty only and even using the basic upgrade selection. I also have the healthy internet speed to be able to handle the bandwidth.” – Erin Jones, United Kingdom
“Rapigator was simple to install and operates great. This is for Rapidgator mobile application. I required this because my mobile phone wouldn’t connect up to my computer even when utilizing the USB cable. It’s an unimaginable and honest application for supervising Rapidgator downloads and profile. Having a premium account is additionally steady. I remarkably prescribe this platform and mobile app. For their customers’ service and support, I was wrongfully charged once yet everything got corrected in the blink of an eye. The best app to transfer files!“ – S. Hadid, Dubai
“Excellent! I can buy a Rapidgator premium subscription through Google pay as well. It is just the best thing ever. Other file hosting and file sharing websites should imitate their standardized system. Fabulous and best host file in the world. I really recommend it as it is a competent and reliable one.” – Michael Wilson, United Kingdom
“I am particularly inspired by this Rapidgator application! Quite straightforward to use. It’s crucial to me to have the flexibility of management across gadget degrees in my halfway iPhone family unit. It is remarkably easy to use and interact with any significant things to a different phone and I like this application. It’s better than other applications. Anyone can utilize this application and it’s one of the important applications for transferring anything to another phone.” – V. Cruz, USA

Over de Rapidgator Company

Rapidgator is in 2010 opgericht. Het werd opgestart in Cyprus, waar het bedrijf vandaag de dag nog steeds zijn hoofdkantoor heeft. Gebaseerd op het bedrijf, hebben ongeveer honderdduizenden tot miljoen gebruikers elke dag gebruik gemaakt van hun service om bestanden van elk willekeurig volume te beschermen en te verspreiden met vrienden en andere mensen.

Het bedrijf is gebonden aan downloadsnelheden die onbeperkt en voor 99,99% toegankelijk zijn voor zijn klanten. Rapidgator Premium Accounts biedt onbeperkte opslagruimte voor bestanden, een betrouwbare downloadmanager en een gebruiksvriendelijke interface van het hele systeem.

Conclusie

Rapidgator is de meest uitgebreide aanbieder met een Engelse gebruikerswebsite en heeft een enorme gebruikerspopulatie in Amerika en Engeland. De gebruiksvriendelijkheid en de snelheid hebben model gestaan voor andere aanbieders. Rapidgator Premium Accounts worden voorgesteld met verschillende voorwaarden, zodat ze zich aanpassen aan de behoeften van elke gebruiker.

Hoewel de diensten op Rapidgator ook gratis kunnen worden gebruikt, zal het niet hetzelfde zijn als u het vergelijkt met de voordelen van Premium-account aanbiedingen. Vanwege de gratis situaties voor de klantenservice gedurende 30 dagen is het wenselijk om de instelling in het bijzonder te analyseren voordat er langere looptijden denkbaar zijn.

Ook de Rapidgator Download Manager is echt behulpzaam en biedt gemak.

Referenties

Premium account kopen

0 votes